Golfvalmennus - Drive & Dedication Golf Mentor Mika Rosendahl

Valmennus Tavoitteellisille Golfareille

 

Alkaen 260,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

 

Valmennusfilosofia:

Yhdistän yksilöllisen mentoroinnin, järjestelmällisen harjoittelun ja syvällisen asiantuntemuksen tarjotakseni sinulle parhaan mahdollisen tuen golfmatkallasi. Olitpa sitten kilpagolfari tai innokas harrastaja, autan siniua saavuttamaan tavoitteesi.

Yhdessä Tavoitteisiin:

Menestyksen avaimet ovat tavoitteellisessa harjoittelussa, sitoutumisessa ja periksiantamattomuudessa. "Sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä sovitaan" -periaatteella rakennamme yhdessä polun kohti tavoitteitasi.

Sisältö:

  • Yksilöllinen Valmennus: Räätälöidään vastaamaan juuri sinun kehitystarpeitasi.
  • Systemaattinen Harjoittelu: Jokainen harjoite on suunniteltu edistämään kehitystäsi.
  • Henkilökohtainen Mentorointi: Tarjoan sinulle enemmän kuin vain valmennusta; tarjoan kumppanuuden, jossa tuen, kannustan ja autan sinua jokaisessa askeleessa matkallasi kohti golfunelmiasi.

Miksi Golf Mentor:

  • Kokenut Valmentaja: Olen kohdannut lukemattomia haasteita ja oppinut niistä, mikä tekee minusta kokeneen oppaan golfmatkallasi.
  • Arvot ja Intohimo: Elämän ja ihmisten syvä kunnioitus, luottamus ja intohimo ohjaavat kaikkea toimintaani, auttaen sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet.
  • Fokusoitunut Valmennus: Varmistan, että jokainen harjoitus on haastava ja kehittävä.

Ota Yhteyttä:

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen golfissa? Jos vastasit ‘Kyllä!’: Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti tavoitteitasi.

Mika Rosendahl 
Golfvalmentaja
mika.rosendahl@gmail.com
0400973553